“Ik vond het best spannend om me te gaan investeren in grond voor bouwgrond. Het is/was nieuw voor mij, heb er van alles over gelezen en over gesproken, en de besprekingen met YB projecten gaven mij op een gegeven moment voldoende vertrouwen om erin te stappen. Raymond en Sjors hebben geduldig steeds mijn vragen beantwoord, en mij geïnformeerd. Ik ben ook meermaals door andere partijen benaderd; de manier waarop dat ging vergrootte eigenlijk alleen maar mijn vertrouwen in YB..”

Loek

“Ik heb positieve ervaringen met Sjors en Raymond, de mensen achter YBC. Ze zijn betrouwbaar, komen de afspraken na en hebben mij een mooi rendement opgeleverd. Verbeterpuntje is de communicatie over hoe het fonds ervoor staat, die is summier.”

Hans

“Ik heb een prettige contact met de Vertegenwoordigers van YB je wordt er goed begeleid.
Enigste wat ze vragen is veel geduld.
Voor de resultaten beginnen te komen.”

Marc

“Duidelijke uitleg en brochure, open en eerlijke communicatie”

Leeuwestein

“Ik heb een aankoop gedaan en alles verliep voorspoedig, kortom, zeer tevreden.”

Gerard

“YB heeft duidelijke informatie vooraf gegeven en hield lopende het aankooptraject van de investering ook een vinger aan de pols. Het traject is tot nu toe goed verlopen (investering loopt, aktes bij notaris gepasseerd en rendement nog afwachten…).
Ik was vrij sceptisch t.o.v. dit soort investeringen, heb daarom eerst wat antecedenten-onderzoek gedaan, en daarna een eerste aankoop voor een klein bedrag. Tot op dit moment heb ik alleen positieve ervaringen!”
read more

Aartour regular customer

“Dit is de 1ste keer dat we zaken doen met YB Projecten, sinds vorig jaar.
In dec 2020 waren we geinformeerd over de huidige status en toekomstplannen. We zijn zeer benieuwd hoe t project zich verder zal ontwikkelen. Keep on the good work….”

Silvanaour regular client